Telefoonnummer 0481-422101

Line footwear

LINE Footwear, een divisie van de retailorganisatie ANWR-GARANT Nederland, is een samenwerking met aangesloten zelfstandige ondernemers. Wij bundelen krachten en wisselen informatie en ervaring met elkaar uit. Samenwerking vindt plaats bij de inkoop en marketing.

Echte familiewinkels
De aangesloten winkels verkopen een breed assortiment dames-, heren- en kinderschoenen van bekende merken. Persoonlijke aandacht voor de klanten staat centraal. Dat begint met het eerste advies t/m after sales. Daarnaast zijn alle winkels specialisten in kinderschoenen. Alle medewerkers hebben ruime ervaring in het meten van de voetjes en het daarbij adviseren van de beste en leukste schoentjes. Bij de dames- en herenschoenen staan mode en comfort centraal. De LINE winkels onderscheiden zich hier door de lat hoog te leggen. Schoenen moeten goed passen, maar ook voor het oog goed staan.

Gemoedelijke sfeer
Wij willen dat iedere bezoeker/ster zich bij ons welkom voelt. Ongedwongen de collectie bekijken vinden wij heel belangrijk. En mocht u toch meer willen weten van een bepaalde schoen of deze even willen passen, dan helpen wij graag. We zullen nooit pushen, we geven liever een eerlijk en goed advies. Een tevreden klant is immers al snel een trouwe klant. En mocht er eens iets fout gaan, bijvoorbeeld door een klacht met een paar schoenen, kom dan vooral hiermee terug. Wij herstellen deze graag.

Service
Wij gaan voor de beste kwaliteit, aandacht voor onze klanten, geven goed advies en ouderwetse service. En u vindt ons vaak dicht bij huis. En dat is gemakkelijk. Mocht een bepaalde schoen in de ene winkel niet meer voorradig zijn, dan kunnen wij deze opvragen bij collega’s, ook dat is een gratis service. Vaak zijn uw favoriete paar schoenen dan binnen 2 werkdagen bij u.

Wilt u meer weten over LINE Footwear?
Wilt u ook de voordelen van samenwerken, zonder vermindering van uw eigen identiteit als zelfstandig ondernemer? Kies dan voor LINE Footwear: Zelfstandig, maar toch de voordelen van een sterk concept. Hét samenwerkingsconcept voor de zelfstandige familieschoenenzaak.

Visie
Door de bundeling van kennis en krachten geven we de aangesloten winkeliers van LINE Footwear de best mogelijke ondersteuning voor een succesvolle winkel.