Telefoonnummer 0481-422101

Lopende zaken

Een dorpsman in hart en nieren, dat is hoe ik mijzelf zou willen beschrijven. Mijn naam is Bas Wien en onlangs ben ik begonnen als Orthopedisch Schoentechnicus bij Leemreise Voetzorg in Gendt. Na een aantal jaren in andere branches te hebben gewerkt ben ik in 2002 in de orthopedie terecht gekomen. Een bijdrage leveren aan het verhelpen/verlichten van klachten van mensen met dagelijks pijn vind ik een enorme uitdaging. Een luisterend oor voor mijn klanten vind ik erg belangrijk. Niets is het zelfde, iedere dag ziet er anders uit. Daar haal ik enorm veel voldoening uit. Ik mag met mijn handen werken, dat vind ik heerlijk!

Jarenlang heb ik bij ‘middel’ grote bedrijven gewerkt en heb ik ervaring opgedaan bij de Maartenskliniek en het Radboud. Leuk, maar ik kreeg steeds meer de behoefte om in een kleiner bedrijf te gaan werken. Minder massaal en korte lijnen. Ik had in de wandelgangen vernomen dat er in Nijmegen, op de plek waar ik eerder heb gewerkt, een Zorgcafé werd opgericht. Interessant dacht ik en prompt werd ik benaderd. Een kans om het oude vertrouwde werkgebied niet te hoeven verlaten en het dorpse ondernemersleven erbij te krijgen. Twee vliegen in één klap, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Door de uitbreiding bij Leemreise kreeg ik deze kans en die heb ik met beide handen aangegrepen en de stap was gezet.

We gaan met z’n drieën rouleren tussen de 3 bestaande vestigingen, kreeg ik te horen. Hoofdvestiging midden in het dorp van Gendt en een nevenvestiging aan de rand van het dorp in Elst en dus de nieuwe werkplek bij het Zorgcafé Looppunt in Nijmegen-Oost. Dat klonk mij als muziek in de oren. Zelf kom ik van oorsprong uit Elst, maar woon al jarenlang met mijn gezin in oude dorp Oosterhout. Het charmante dorpse leven bevalt mij prima. Ons kent ons. Al zijn alle lokale ondernemers, denk aan de Spar en Rabobank, in de loop der jaren verdwenen de gezelligheid en de mensen zijn gebleven. En gelukkig hebben we daar zeer nabij wel wat winkels voor terug gekregen. Mijn gezin bestaat uit mijn vrouw en 2 kanjers van jongens in de leeftijd van 3 en 6 jaar. Ik ben actief lid van de carnavalsvereniging in Oosterhout en zet mij zo in voor veel vrijwilligerswerk in het dorp. Uiteraard vier ik daar ook alle feestjes die we organiseren gezellig mee. Ook was ik jarenlang te vinden op de voetbalvelden en de tennisbanen in het dorp. Sinds de komst van de kinderen staat het even op 2e plaats, maar sporten doe ik graag. Binnenkort zal ik er wel weer te vinden zijn als mijn zoontje op voetbal gaat en zal ik ook vast en zeker weer een vrijwillige bijdrage gaan leveren bij het uitoefenen van zijn sport.

Misschien kan ik ook wat voor u betekenen, kom gerust eens langs om kennis te maken.