Telefoonnummer 0481-422101

Nog meer schoenen!

Nog meer schoenen!
mei 10, 2019 Leemreise

Soms zoekt u naar hele mooie hippe schoenen, maar soms is juist een meer comfortabele schoen gewenst. Bij Leemreise vindt u dit allebei, in beide gevallen de beste én de mooiste schoenen.

Line footwear is een inkooporganisatie met ongeveer 40 deelnemende winkeliers over heel Nederland. De nadruk van deze inkoop ligt op de mode. Onze trendwatcher gaat de internationale schoenbeurzen af en samen met de leden wordt een sterk modische collectie samengesteld. Om de line footwear collectie te bekijken kun u hier klikken.

Podo Linea echter richt de peilen puur op comfort. Natuurlijk kan comfort ook mooi zijn. Ook hier wordt de inkoop gezamenlijk met zeer veel expertise gedaan. Voor meer informatie kunt u hier verder kijken. Om de collectie te zien klikt u hier.

Deze inkoop is slechts een gedeelte van onze collectie. Wij vullen deze collectie zelf verder aan met gerenommeerde heren-, dames- en kindermerken. Op deze manier bieden we voor iedereen een spannende collectie.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties (zoals de koopzondagen, uitverkoop, etc.)? Vul dan ons contact formulier in en vermeldt bij opmerkingen “actie”.