Naar boven

Jeroen Hagen

Mijn naam is Jeroen Hagen. Vanaf mijn 15e ben ik begonnen met vakantiewerk in de schoenreparatie. Na de LDS en MDS afgerond te hebben, heb ik de vakopleiding voor orthopedische schoentechniek volledig doorlopen. Vervolgens kon ik bij Hanssen footcare beginnen als leerling orthopedisch schoenmaker. Hier ben ik 3 jaar werkzaam geweest en ben ik overgegaan naar Schonagen orthopedische schoentechniek, waar ik 11 jaar werkzaam geweest ben.

Sinds 4 jaar ben ik nu zelfstandig ondernemer en bezig met mijn bedrijf Shoetec maatschoenen en orthopedisch schoentechniek. Van hieruit werk ik voor verschillende bedrijven, waaronder nu 3 jaar voor Leemreise orthopedie. In opdracht van Leemreise orthopedie voorzie ik via Schmidt Medica in Zutphen de mensen van mooie en functionele schoenen.

Ik vind alle facetten van het vak interessant. Ik hou er van om mensen te helpen met schoenen die zoveel mogelijk lijken op confectie van de huidige mode. Dit bij voorkeur met de nieuwste technieken en materialen.

Doordat ik werk vanuit mijn eigen werkplaats in Apeldoorn hou ik me volledig bezig met alle facetten van de orthopedische schoentechniek. Van het aanmeten tot het maken van de schoen, hoewel ik het in elkaar stikken van het leer altijd door meer gespecialiseerde collega’s laat doen.

Buiten het werk ben ik fanatiek bezig met triathlon. Vooral de sprintafstand in teamverband vind ik heel erg leuk. Daarnaast hou ik van lange trainingstochten door de bergen samen met mijn team/clubgenoten.