Naar boven

Orthopedische schoentechniek

Voeten spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze brengen en dragen ons waar we willen, daarom is het belangrijk om schoenen van goede kwaliteit met een goede pasvorm te dragen. Wist u dat 70% van de mensen wel eens voetproblemen heeft ondanks het dragen van goed schoeisel? Deze voetklachten kunnen ook een grote rol spelen bij veel lichaamsklachten. Geef jij je voeten goede steun, dan zal je merken dat je minder snel moe wordt tijdens het wandelen. Bovendien beperken deze klachten je mogelijkheden in het dagelijkse leven. Soms ben je er misschien wel zo aan gewend, dat je zelf niet eens meer ziet wat je allemaal zou kunnen doen. Voor de één betekent dit weer eens een heerlijke lange wandeling maken zonder bijwerking of pijn, terwijl de ander al heel erg tevreden is wanneer er weer een paar zelfstandige stappen gezet kunnen worden.

Wij helpen u graag een stap verder
Bij Leemreise helpen wij u graag met orthopedische schoenen zodat u uw dagelijks leven weer beter kunt oppakken. U kunt op afspraak bij ons terecht in een van onze vestigingen. Bij goede (orthopedische) schoenen hoort ook goed onderhoud. Via deze pagina geven wij u advies over verschillende aandoeningen, het dragen van de juiste schoen, het onderhouden van uw schoen en over de juiste verzorging van uw schoen maar ook van uw voeten.

Aandoeningen
Oplossingen

Met grootst mogelijke zorg vervaardigen wij uw product. We zijn in het bezit van het certificaat van de erkenningsregeling van het SEMH. De erkenningsregeling is een kwaliteitseis die door de NVOS (Nederlandse vereniging van orthopedisch schoentechnici) wordt gesteld. Ook de zorgverzekeraars, waarmee wij contracten hebben afgesloten, stellen het halen van deze erkenning als voorwaarde. De regeling waarborgt voor zowel u als voor de verzekeraar de kwaliteit van onze diensten en producten.


Aanvullende informatie
Vergoedingen
Voet verzorging
Schoenadvies
Portfolio

Vraagformulier

Vul uw vraag/opmerking hieronder in, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.
Stel een vraag