Naar boven

Erkend leverancier

SEMH is sinds 1995 een onafhankelijke stichting en is de kwaliteitserkenning voor zorgleveranciers van medische hulpmiddelen.
Leveranciers die hoogwaardig kwaliteit leveren zijn erkend door de SEMH, en als zodanig herkenbaar aan het hierboven afgebeelde logo.

De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen.

De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. De leverancier wordt regelmatig getoetst of de hulpmiddelzorg die geleverd wordt constant voldoet aan de eisen en aansluit bij de behoefte van de gebruiker. De consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip. De zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.
De SEMH is geen commerciële organisatie maar een Stichting die de goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet.

In ons register vindt u betrouwbare hulpmiddelen zorgleveranciers van haarwerken, orthopedische schoenen, een borstprothese, therapeutische elastische kousen, prothese, ortheses, hoorhulpmiddelen, diabetes-, stoma-, incontinentie- en wondverzorgingshulpmiddelen. Deze leveranciers zijn getoetst op kwaliteit. De controle hierop is jaarlijks.
Al deze zorgleveranciers zijn door ons getoetst en voldoen aan de eisen die door marktpartijen zijn vastgesteld.

Heeft u een klacht over Leemreise orthopedische schoentechniek?
Ondanks onze inspanningen kan het gebeuren dat u over bepaalde zaken niet tevreden bent. Wij vinden het vervelend als u met deze klachten blijft rondlopen. Het uiten van uw mening is voor ons van groot belang. Bent u ergens ontevreden over dan kunt u ons bellen (0481-422101) of ons afspraakformulier invullen. U kunt binnen 5 werkdagen een reactie van ons verwachten.
Hierdoor kan onze organisatie zich continu verbeteren en ook u weer als tevreden klant verwelkomen. Wij zullen uw klacht met zorg behandelen.

Komt u er samen met uw leverancier niet uit? Dan is het mogelijk uw klacht voor te leggen aan de onafhankelijke klachtencommissie van NVOS-Orthobanda. Let wel, zij kunnen alleen klachten in behandeling nemen die reeds eerder zijn voorgelegd aan de klachtenfunctionaris van de leverancier.