Naar boven

Harm Scholten

Mijn naam is Harm Scholten en ik ben samen met Susan Leemreise en Marco Leemreise mede-eigenaar van Leemreise schoenen en voetzorg. Mijn werkgebied is de orthopedische schoentechniek.

Ik ben begonnen als schoenhersteller, maar na enkele plezierige jaren heb ik toch de overstap gemaakt naar de orthopedische schoentechniek. Ik was op zoek naar meer uitdaging en meer contact met mensen. Ik ben bij Flipse orthopedie in Arnhem de opleiding tot orthopedisch schoentechnicus begonnen. Ik heb daar in de werkplaats het ambachtelijke vak van orthopedische schoenen maken geleerd. Na enkele jaren ben ik naar Hanssen Footcare gegaan, omdat ik daar meer mogelijkheden had om door te groeien naar de eindopleiding als orthopedisch schoentechnicus. Ik heb daar de functie als chef werkplaats overgenomen van Marco Leemreise en ben mee gaan draaien bij verschillende spreekuren. Ik heb stagegelopen in Doetinchem en Zwolle en heb mijn opleiding met succes afgerond. Ik heb verschillende spreekuren gedraaid, waaronder een kinderspreekuur samen met een kinderrevalidatiearts op Mariëndaal in Arnhem, een multidisciplinaire Diabetisch Mellitus spreekuur In ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede samen met een internist en een revalidatiearts en spreekuren met revalidatieartsen in Revalidatiecentrum Klimmendaal in Arnhem en ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede.

In 2010 ben ik mede-eigenaar geworden bij Leemreise schoenen en voetzorg. Ik hou van een multidisciplinaire aanpak. Door samen te werken met meerdere specialisten worden kennis en ervaringen gebundeld, met maar 1 doel voor ogen; zorgen dat onze cliënten laten ervaren hoe het beter kan. Mijn interesse ligt voornamelijk bij Diabetische voeten, CVA en Trauma.  Naast mijn werk als orthopedisch schoentechnicus ben ik verantwoordelijk voor P.R./ Marketing, personeelszaken, opleidingen en de inkoop voor de orthopedie.

Tot slot heb ik natuurlijk ook hobby`s, waaronder motorrijden, muziek, uitgaan en soms een stukje wandelen in de polder. Verder volg ik de sport van mijn kinderen en het voetballen in het algemeen.