Naar boven

Marco Leemreise

Mijn naam is Marco Leemreise. Ik heb de vakopleiding tot orthopedische schoentechniek gevolgd en volledig doorlopen. Bij Hanssen footcare ben ik in 1993 begonnen als productie medewerker (in Amersfoort, Arnhem en Ede) daarna in 1997 als werkplaats chef en van 2003-2006 was ik filiaalleider bij Hanssen footcare in Ede.

In de periode van 1998-2000 heb ik tussentijds een stage periode gehad voor orthopedisch schoentechnicus in verschillende ziekenhuizen, waaronder het UMC Radboud en de St. Maartenskliniek.

Vanaf 2006 ben ik mede-eigenaar van Leemreise schoen en voetzorg. Zo is dit bedrijf verder uitgebreid met orthopedische schoentechnieken. Vanaf 2010 is Harm Scholten, eveneens orthopedisch schoentechnicus, mede-eigenaar geworden.

Ik hou van een multidisciplinaire aanpak. Door samen te werken met meerdere specialisten worden kennis en ervaringen gebundeld. Met maar 1 doel voor ogen, zorgen dat onze cliënten ervaren hoe het beter kan. Mijn interesse ligt voornamelijk bij Artrose/Reuma.

Ook innovatie in het vakgebied vind ik zeer interessant. Zo zijn wij erg trots op de ontwikkeling van 3-d scan systeem  voor het opmeten van de voeten tijdens het aanmeten van orthopedische schoenen. Wij gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Naast mijn werk als orthopedisch schoentechnicus, waarin ik mijn werk doe in de paskamer en in de werkplaats, verzorg ik ook de financiële/MT administratie en houd ik contractueel onderhoud met zorgverzekeraars.

Buiten mijn werk hou ik erg veel van diverse sporten. Zo ga ik graag skiën, wielrennen, voetballen en wandelen.