Naar boven

Sven Lennards

Mijn naam is Sven Lennards, ik ben woonachtig in Bemmel en ik werk sinds februari 2017 bij Leemreise Schoen en Voetzorg.

Na mijn tweetalige Havo-opleiding aan het Over Betuwe College Bemmel ben ik gestart met de opleiding Orthopedische Technologie aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Deze opleiding heb ik in augustus 2017 afgerond.

Kort voor aanvang van mijn Hbo-opleiding ben ik bij Leemreise Schoen en Voetzorg op bezoek geweest. Harm heeft het bedrijf laten zien en verteld wat het vak inhoud. Ik zocht een creatief beroep waarbij medisch werken en het werken met en voor mensen centraal staat. Na mijn bezoek aan Leemreise ben ik in 2013 begonnen met de opleiding Orthopedische Technologie.

Tijdens mijn opleiding heb ik onder andere één jaar in België gestudeerd, heb ik stage gelopen bij Leemreise, bij de Sint Maartenkliniek in Nijmegen en heb ik voor beide vakantiewerk gedaan. Het samenwerken met de specialisten in het ziekenhuis vond ik zeer interessant en hier hoop ik in de toekomst meer mee te gaan doen. Ik heb mijn afstudeerstage wederom bij Leemreise gelopen. Een half jaar lang heb ik bij Leemreise in de werkplaats en paskamer mogen werken en wederom veel geleerd. Na deze stage, eind januari 2017, ben ik tijdens mijn studie doorgegaan met werken bij Leemreise Schoen en Voetzorg. Sindsdien heb ik als ondersteuning in de werkplaats gewerkt met Theo en Steven en af en toe werk overgenomen in de paskamer.

Ik ben in september 2018 begonnen met de premaster Innovation Management aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ik vind innovatie erg belangrijk in ons vakgebied en ik hoop na deze opleiding mijn werk als orthopedisch schoentechnoloog met nog meer kennis en inzicht te vervolgen om mensen zo goed mogelijk op de been te helpen.

Ik zal tijdens mijn nieuwe studie nog steeds voor Leemreise werkzaam zijn. Vanaf 13 oktober zal ik op de zaterdagen te vinden zijn in de werkplaats en zal ik spreekuur houden.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op stap, ben ik druk met onze hond en ga ik graag sporten (dit staat door studie helaas op een laag pitje).